Table of Contents
Toggleانواع روانکار های صنعتی از چهار حالت جامد، نیمه جامد، مایع و گاز تشکیل شده است که از بین این چهار مدل، گریس که زیر مجموعه روانکار های جامد است، دارای تقاضای زیادی می باشد. شما میتوانید از انواع روانکار های صنعتی برای فعالیت های مختلف صنعتی سنگین و نیمه سنگین استفاده کنید.
روانکار ماده ای صنعتی می باشد که فرایند حرکات تجهیزات ماشین آلات را تسهیل میکند. یا به عبارت دیگر روانکار صنعتی ماده ای جامد، نیمه جامد، مایع و گاز است که، باعث تسهیل حرکات دستگاه های صنعتی می باشد و از خورده شدن چرخ دنده ها جلوگیری می کند.
فرقی نمی کند در چه صنفی از شرکت های صنعتی فعالیت می کنید، اگر می خواهید همواره برنامه های کاری به صورت منظم جلو روند و دستگاه های شما دچار آسیب نشوند، باید از صحت و سلامت ماشین آلات خود اطمینان حاصل نمایید.
زمانی که تمام ماشین آلات شما بصورت دقیق فعالیت کنند، باعث افزایش بهره وری و سودآوری برای کسب و کار شما می شود، شما برای اینکه بتوانید به حداکثر عملکرد ماشین آلات خود دست یابید باید از یک روانکار صنعتی مناسب و قوی برای روانکاری و خنک کاری دستگاه ها استفاده کنید.
انواع روانکار صنعتی برای فعالیت های مختلفی از جمله، معادن، ساخت و ساز، دریایی، کشاورزی و روانکارهای صنعتی خودرو تولید و عرضه می شوند. شما می توانید با بررسی نیاز خود انواع روانکار صنعتی را تهیه و برای ماشین آلات خود استفاده کنید.
شرکت شیمی صنعت رشد سهند، اولین شرکت تولید کننده روانکار صنعتی با تاییدیه نانو مقیاس از معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری بوده و انواع روانکار صنعتی را به تولید رسانده و در سطح جهانی به فروش رسانده است.جهت دریافت مشاوره و خرید با کارشناسان شرکت شیمی صنعت رشد سهند در ارتباط باشید.
انواع روانکار صنعتی چیست و چه کاربردی دارد؟
همانطور که گفته شد روانکار ماده ای صنعتی می باشد که فرایند حرکات تجهیزات ماشین آلات را تسهیل میکند و هنگام تماس سطوح فلزات با یکدیگر از سایش تجهیزات ماشین آلات جلوگیری می کند. امروزه انواع روانکار صنعتی علاوه بر جلوگیری از سایش دارای وظایف و کاربردهای دیگری نیز می باشد که کاربرد انواع روانکار صنعتی را برای شما بیان می کنیم.
- انتقال حرارت
- جلوگیری از زنگ زدگی و خوردگی سطوح فلزات
- انتقال انرژی هیدرولیکی
- معلق نگه داشتن مواد زائد و جلوگیری از رسوب آنها بر روی ماشین آلات
- آببندی سیستم های صنعتی
- خفیف نمودن ضربات ناگهانی هنگام فعالیت دستگاه ها
انتقال حرارت
روانکار صنعتی باعث انتقال گرما از قطعه و مکانی به مکان دیگر و در نهایت دفع این گرما در قطعات و ماشین آلات صنعتی که در فشار دمایی بالا و گرمای شدید فعالیت دارند می شود و خنک سازی تجهیزات صنعتی را برعهده می گیرد. مهم ترین ویژگی این نوع روانکار صنعتی مقاومت در برابر حرارت بالا و ظرفیت گرمایی ویژه ای است.
جلوگیری از زنگ زدگی و خوردگی سطوح فلزات
هرماده ای که خاصیت روغنی داشته باشد می تواند تا حد زیادی از زنگ زدگی سطح فلزات جلوگیری کند اما امروزه انواع روانکار های صنعتی جامد و مایع این کار را برای ما انجام میدهند و اجازه زنگ زدگی و فرسایش را به آهن آلات نمی دهند.
انتقال انرژی هیدرولیکی
سیستم های هیدرولیکی از چهار بخش اصلی دارای مایع تشکیل شدهاند و فشار وارد شده بر مایع، انرژی تولید شده را دریافت و به انرژی مکانیکی تبدیل میکند و به این صورت به افزایش طول عمر دستگاه کمک می کند.
معلق نگه داشتن مواد زائد و جلوگیری از رسوب آنها بر روی ماشین آلات
روانکار ها با ایجاد یک لایه بر روی سطح فلزات و تجهیزات ماشین آلات، مانع رسیدن مواد زائد و رسوبات به سطح فلزات می شود.همین امر باعث افزایش طول عمر فلزات و راندمان ماشین آلات می شود.
آببندی سیستم های صنعتی
روانکار آب بندی، در واقع گریسی می باشد که در آب بندی تجهیزات مورد استفاده قرار میگیرد، یعنی فاصله های یک دستگاه را می پوشاند و از ورود آب و یا گرد و خاک و هر چیز مضر جلوگیری می کند، همچنین این گریس ها هر کدام خاصیت های منحصر به فردی مثل مقاومت در برابر فشار زمین یا آب دارند.
خفیف نمودن ضربات ناگهانی هنگام فعالیت دستگاه ها
روانکار های صنعتی با توجه به لایه ای که روی سطح فلزات ایجاد می کند نقش یک ضربه گیر را برای ما ایفا می کند.
مزایای استفاده از انواع روانکار صنعتی
گر قصد شما افزایش راندمان و عملکرد تجهیزات صنعتی است، استفاده به موقع از روانکار ها حائز اهمیت بوده و باید به صورت مرتب و دقیق، سطوح فلزات و تجهیزات صنعتی را روانکاری کنیم. انواع روانکار های صنعتی مورد استفاده در فعالیت های صنعتی به منظور جلوگیری از آسیب های ناگهانی یا مشکلات ناشی از خرابی، طولانی شدن زمان مابین سرویس ها، اطمینان لازم را برای ما فراهم می آورد تا مشکلاتی برای دستگاه و قطعات آن پیش نیاید.
با یک روانکار صنعتی خوب، می توانید انتظار این را داشته باشید که تجهیزات به سطح بالایی از عملکرد می رساند و فعالیت ماشین آلات را به صورت بهینه جلو می برد.
روانکار های صنعتی همچنین برای محافظت طولانی مدت در برابر سایش های احتمالی هنگام تماس تجهیزات با یکدیگر ، جلوگیری از زنگ زدگی ، خرابی در اثر فشار کاری بالا، بار های سنگین و ضربه ای، خوردگی و اکسیداسیون طراحی شده اند.
انواع روانکار صنعتی
روان کننده های گازی
روانکار های گازی اصطکاک درونی کمتری دارند، فاقد ناخالصی بوده و خاصیت سرریزی که در روانکار های مایع و گریس ها پیش می آید را ندارند. علاوه بر آن این نوع روانکار ها به دلیل سرریز نکردن می توانند مواد مطمئنی در صنایع داروئی و شیمیایی باشند. روانکاری اولترا سانتریفیوژها، ماشین آلات سنگ زنی که با سرعت دور زیاد کار می کنند، چرخ مته دندانپزشکی، راکتورهای اتمی، موتور هایی با چرخش بالا و … از جمله موارد کاربرد این دسته از روانکار ها هستند.
گریس
زمانی که متوجه نشتی شدیدی هستید، که باید آب بندی شود، انتخاب شما باید گریس باشد. اگر در محیطی با آلودگی بالا قرار دارید، گریس برای شما انتخاب مناسبی می تواند باشد. گریس را نیز می توانید در محیط هایی که دسترسی آنها به خاطر نوع چینش قطعات دشوار است یا اینکه دمای بالایی دارند مورد استفاده قرار دهید.
روان کننده های مایع
زمانی که ماشین آلات شما نیاز به روانکار و خنک کاری دارند می توانید از روغن استفاده کنید. روغن دارای ویژگی انتقال حرارت می باشد، حرارت از طریق جریان روغن از بدنه تجهیزات ماشین آلات به خارج منتقل می شود.
روغن علاوه بر اینکه راحت تر پاک می شود، می تواند به راحتی داخل سطح فلز منفذدار نفوذ کند و آن را روانکاری کند. شما می توانید انواع روانکار صنعتی را بر حسب نیاز خود انتخاب کرده و استفاده کنید همچنین اگر نمی دانید که کدام روانکار صنعتی برای کسب و کار شما بهتر است می توانید با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید و بهترین روانکار صنعتی را برای دستگاه های خود تهیه کنید.
روغن کمپرسور
روغن روانکاری کمپرسور به صورت هدفمند برای روانکاری و محافظت در دمای بالا از کمپرسور های هوا، و پمپ های خلاء تولید و عرضه شده است.روغن کمپرسور برای محافظت از تجهیزات ماشین آلات در برابر رسوب و ایجاد لجن طراحی شده و تمام قطعات دستگاه را روانکاری میکند. این روانکار صنعتی به دلیل خواص ضد زنگ ماشین آلات را در برابر تخریب و آسیب محافظت میکند و از نشست رسوب در درون دستگاه جلوگیری می کند.
روغن انتقال حرارت
روغن انتقال حرارت، روانکاری است برای سیستمهای گرمایش، در صنایع مختلف مانند صنایع شیمیایی، صنایع داروسازی، صنایع تولید پلاستیک و صنایع تولید لاستیک. روغن انتقال حرارت دارای اکسیداسیون و ثبات حرارتی چشمگیر و همچنین پایداری هیدرولیتیک فوق العادهای بوده و از تغییر شکل آنها پس از قرار گرفتن در معرض آب و رطوبت هوا جلوگیری میکند.
روغن دنده فشار قوی
روغن روانکار دنده فشار قوی روغن سنگینی است که در صنایع سنگین مورد استفاده قرار میگیرد. از ویژگی های اصلی این روغن، می توان به توانایی آن در دماهای مختلف، شرایط کاری سخت و همچنین عملکرد عالی حتی در مواجهه با فشار شدید اشاره کرد. این روغن برای مصارف صنعتی سنگین و یا نیمه سنگین توصیه میشود و بیشتر در صنایع دریایی، معدن و نظامی مورد استفاده قرار می گیرد.
روغن توربین
روغن روانکار توربین به عنوان عامل روانکار و خنککننده برای انواع یاتاقانهای توربین گاز، بخار و آب مورد استفاده قرار می گیرد. این روغن برای سیستمهایی که نیاز به اکسیداسیون، زنگ زدگی و محافظت در برابر خوردگی دارند، توصیه میشود. با توجه به ویژگی های روغن روانکار توربین، می توان از آن برای شرایط سخت استفاده کرد.
تا به این لحظه انواع روانکار های صنعتی را برای شما به همراه مزایایی که دارند بازگو کردیم که در ادامه به بررسی مزایای انواع روانکار صنعتی نیز می پردازیم. شرکت شیمی صنعت رشد سهند، اولین شرکت تولید کننده روانکار با تاییدیه نانو مقیاس از معاونت علمی فناوری بوده و انواع روانکار صنعتی را به تولید رسانده و در سطح جهانی به فروش رسانده است.
جهت دریافت مشاوره و خرید روانکار صنعتی با کارشناسان شرکت شیمی صنعت رشد سهند در ارتباط باشید.
-
روانکار صنعتی
فروش و خرید روانکار صنعتی اصل، آب صابون قیمت 1403
نمره 5.00 از 515,500,000 تومان–325,500,000 تومان
مزایای روانکاری تجهیزات صنعتی
- صرفه جویی در مصرف انرژی
- جلوگیری از زنگ زدگی سطوح فلزی
- جلوگیری از ضربه به قطعات ماشین آلات در حین فعالیت
- کاهش اصطکاک بین سطوح در حال تماس
- جلوگیری از سایش و خوردگی سطوح
- آب بندی بین فواصل موجود در قطعات
- تمیز کردن و روان شدن قطعات
- جذب حرارت و خنک کردن دستگاه
- افزایش قدرت و عملکرد موتور
- بالا نگه داشتن سطح عملکرد
مشخصات روانکار تجهیزات صنعتی مناسب
انواع روانکار صنعتی در بازار موجود است و شما برای خرید دستتان باز است و می توانید هر نوع روانکاری را که دوست دارید خریداری کنید اما باید به این دقت داشته باشید که مشخصات یک روانکار صنعتی خوب چیست ؟ یک روانکار مناسب دارای ویژگی های مشخصی است که نشان دهنده سطح کیفیت روانکار است.
روغنهای روانکار باید دارای گرانروی مناسبی باشند تا بتوانند باعث کم شدن اصطکاک و ساییدگی قطعات شوند. روانکار ها باید در مقابل تجزیه حرارتی و اکسیداسیون به حد کافی مقاوم باشند تا منجر به خوردگی بیش از حد قطعات نشوند.در زیر به برخی از ویژگیها و مشخصات مهم، اشاره می کنیم:
- پایداری دمایی
- ویسکوزیته بالا
- نقطه جوش زیاد
- نقطه انجماد کم
- پایداری هیدرولیکی
- جلوگیری از خوردگی
- مقاومت زیاد در برابر اکسیداسیون
اجرای روانکاری تجهیزات صنعتی
یک فرد باید مسئولیت روانکاری تجهیزات و ماشین آلات را پذیرفته و به صورت مرتبط به روانکاری دستگاه ها بپردازد و در صورت نیاز به روان کننده، آنها را با رعایت اصول روانکاری کند.
- انجام روانکاری تجهیزات طبق زمان بندی
- اطمینان از تهیه روانکار صحیح از بازار
- ایجاد یک زمان بندی دستی یا کامپیوتری
- اطمینان از کامل بودن روانکاری که انجام شده
- کنترل دیگر مشکلاتی که ممکن است دستگاه داشته باشد.
- اطمینان از عملکرد دائمی سیستم روانکاری
هزینه تهیه انواع روانکار صنعتی
امروزه با توجه به تورم شدید حاضر در داخل کشور، قیمت روانکار ها با توجه به قیمت خرید بشکه نفت ، کیفیت و نوع روانکار متفاوت است. شما میتوانید جهت استعلام قیمت و دریافت مشاوره با کارشناسان شرکت شیمی صنعت تماس گرفته و به صورت رایگان از ما مشاوره بگیرید.
جمع بندی
روانکارهای صنعتی به چهار دسته جامد، نیمهجامد، مایع و گاز تقسیم میشوند که در بین آنها، گریس (روانکار جامد) تقاضای بالایی دارد. روانکارها با کاهش اصطکاک و جلوگیری از سایش تجهیزات و… به بهبود عملکرد ماشینآلات کمک میکنند. آنها در صنایع مختلف مانند معادن، ساختوساز و خودروسازی کاربرد دارند.
وظایف روانکارها شامل انتقال حرارت، جلوگیری از زنگزدگی و خوردگی، انتقال انرژی هیدرولیکی، آببندی سیستمهای صنعتی، و کاهش ضربات ناگهانی است. انواع مختلف روانکارها شامل روانکارهای گازی، گریس، روغنهای کمپرسور، دنده فشار قوی و توربین هستند. روانکاری صحیح باعث صرفه جویی در مصرف انرژی و افزایش طول عمر تجهیزات میشود.